сряда, 31 март 2010 г.

НАЙ-ЗЛИТЕ КОКТЕЙЛИ

Как да се убием най бързо: списък на най-злите коктейли











Да се смесват напитките не е много безопасно!Някои миксове са напълно приемливи и не оставят "белези" на сутринта. Но има такива, чийто убийствен ефект е способен да ви застави да съжалявате, че сте се появили на света. Представяме ви най опасните коктейли, които си струва да се употребяват само ако стесе хванали на бас за много пари!




1. "Тримата мъдреци" (1/3 Jim Beam, 1/3 Jack Daniels и 1/3 Johnnie Walker). този шот се счита за класика. Само като се погледнат съставките става ясно,че даже най здравия ще завърши вечерта доста бързо . Впрочем,ако целта на празника е да се премине в небитието, "Тримата мъдреци" пасвато идеално.


2. "Кървава река" (30 гр Stroh "80", 30 гр текила, 30 гр водка). още един коктейл, койтото по грешка вземат заради веселбата, а всичко завършва , като правило, в тоалетната. Впрочем, какво още може да се очаква от ром в компанията на водка и текила, освен главоболие на сутринта?



3. "Мъртъв нацист" (Jagermeister наполвина с Rumple Minze). Това е просто съчетание на ликьор и лют шнапс,което може, и да не ви убие ,но, ако си позволите повечко от тази ярка смес, вие на 100 процента ще съжалявате, че не сте били обесен някъде край Нюрнберг след Втората световна война.



4. "Лудия пес" (3/4 чаш водка, 1/4 чаша сироп Black Current Cordial и малко табаско). Съчетанието на сладкия сироп и изгарящия сос табаско, щедро полят с водка, напълно ще ви зарадва с екзотичния вкус на някоя шумна вечеринка. Впрочем, бъдете готови, че след два часа ще ви се наложи да си спомните този вкус в друга интерпретация...



5. "Боби Дезлър" (равни части Aftershock, текила и уиски). Този знаменит коктейл,е известен също така като "Боби Великолепния",ще ви застави да загубите своето великолепие след около 5-та порциия. Впрочем, возможностите на всеки са различни, так че, ако планирате да останете в състояние, да поддержате разговор с приятелите си по добре да стоите настрана от този коктейл.




6. "Прайри Файер" (текила+щедра порция табаско). Наречен е в чест на един вид лале, този коктейл е отлична възможност да получите максимум от чиста текила. Тази напитка яко увлича. Впрочем, трябва да сте готови, да не изтървете бройката на листенцата на лалето, иначе лошото самочувствие е осигурено.




7. "Розов пенициллин" (1/3 99 Bananas, 1/3 динен Midori, 1/3 течна сметана + Гренадин). За тези, които са мечтали да изпият млечный коктейл и "да отлетят", този вариант е незаменим. Във всички останали случаи "Розов пеницилин" трябва да се избягва ,като попадане на сапун в окото.




8. "Mustache Ride" (равни части Everclear, Butterscotch Schnapps и шоколадово мляко). Възможно е, млякото да е полезно,но в компания с ликьор и шнапс то не само губи своите полезни свойства, но и става добро оръжие против доброто самочувствия на сутринта.




9. Последния и най мерзък коктейл, който е измислило човечествота, има не по малко мерзко название. "Анализ на урина " (равни части текила и Bacardi 151) преди употребата е нужно малко да се затопли (за по голямо съответствие с названието), и след това да съберете мъжество и да го изпиете ,като се приготвите к ефект "въртолет", диво главоболие на следващия ден и неприятни спомени.



Няма коментари:

Публикуване на коментар